Nieuwsbrief 2018-3

 

Maart 2018


Beste mensen,

In april hebben we weer onze jaarvergadering met een boeiende lezing op  vrijdag 20 april om 19.30 uur in Verenigingsgebouw Amicitia, Schimmelpenninckstraat 14 te Kloetinge. De  lezing is van journalist Kees Slager over zijn recentelijk verschenen boek over de geschiedenis van Tholen. Hij zal speciaal aandacht besteden aan de contacten met de Bevelanden, o.a. in de mossel- en oestercultuur.

 

Alvast noteren:

Op zaterdag 26 mei hebben we een stadswandeling langs de vesten in Goes. De start is om 13.30 uur bij Café Baarends, Voorstad 17-19. Onze gids is Frank de Klerk van het Gemeentearchief te Goes.

 

Vervoer

Het blijkt dat vooral oudere leden het met name in de wintermaanden moeilijk vinden om naar onze avondbijeenkomsten te komen. Indien u vervoer wenst, kunt u de secretaris bellen: 0113-227311 of een email sturen: info@hkdebevelanden.nl We kunnen dan proberen voor vervoer te zorgen.

 

Contributie

U heeft inmiddels samen met de Spuije en de stukken voor de ledenvergadering het verzoek ontvangen om de contributie voor 2018 te betalen. Graag herinneren wij u hier nog aan.

 

Sociale media

De Heemkundige kring De Bevelanden is ook te vinden op Facebook en Twitter. Op Facebook vindt u bijna dagelijks kleine berichtjes en foto’s over de geschiedenis van de Bevelanden. Vaak heel persoonlijke verhalen van mensen. Via deze links zijn we te vinden:

Facebook: 
https://www.facebook.com/HeemkundigeKringDeBevelanden/

Twitter:           
https://twitter.com/HeemkundeBev