Nieuws

NIEUWS

(25 november 2020)

In overleg met de voorzitter hebben we besloten onze bestuursvergadering van 7 december en onze lezing van 8 december 2020 te annuleren.

Vanwege de coronamaatregelen is de horeca nog gesloten. De verwachting is dat dit nog wel tot half december het geval zal zijn. Dorpshuizen mogen wel hun activiteiten houden, mits rekening gehouden wordt met het maximaal aantal bezoekers. Om die reden is Amicitia te Kloetinge ook open. We hebben nog even het idee gehad om de lezing dan door te laten gaan en onze bestuursvergadering ook in Amicitia te houden. Het blijkt echter dat men dan geen consumpties kan inschenken omdat dit onder de horeca valt. En ja, een lezing en een vergadering zonder koffie vonden we niet aantrekkelijk. Om die reden hebben we daarom besloten deze laatste activiteiten van 2020 te annuleren.

We betreuren dit want het is al weer geruime tijd geleden dat wij live contact hebben gehad met leden en bestuursleden. Voor 2021 hebben we nog geen vergaderschema vastgesteld. Er ligt wel een concept gereed om op de eerstvolgende bestuursvergadering te behandelen. Deze is - onder voorbehoud - ingepland op maandag 18 januari 2021. Er wordt met het bestuur overlegd of deze datum geschikt is.
U hoort binnenkort meer!

Voor zover we jullie dit jaar niet meer persoonlijk ontmoeten, hele fijne feestdagen en goede jaarwisseling gewenst, en hopelijk weer gezond tot ziens in 2021.

=================================================

BEVELANDS HEEM
Bevelands Heem wordt op korte termijn bijgewerkt!
 

 

(10 juli 2020)
Nieuwe plaatsingen : Bevelands Heem nr. 56  en Het Verhaal (lente / zomer 2020)
 

=================================================

(14 mei 2020)
Aan de leden en belangstellenden van de Heemkundige Kring De Bevelanden.

Beste mensen,

U heeft ongetwijfeld kennis genomen van de door de regering afgekondigde maatregelen om het coronavirus te bestrijden.

(mei 2020): 
Enig uitstel bijeenkomsten / jaarvergadering

Inmiddels hebben we als bestuur besloten om bijeenkomsten tot september te annuleren. IJs en weder dienende zal de jaarvergadering gehouden worden op woensdag 23 september om 19.30 uur in Dorpshuis Amicitia te Kloetinge.
Aansluitend zal Bas Chamuleau dan zijn lezing houden over het ontstaan van de Zwake. Dit komt dus in de plaats voor de lezing op dezelfde datum in ‘s-Heer Arendskerke.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Heemkundige Kring De Bevelanden


Naar activiteitenagenda


=================================================

(14 april 2020)
NB deze week (week 16, 2020) is de 50e Bevelands Heem verschenen in de Bevelandse Bode!!! 

De Pagina: Vondst in het fotoboek op zolder

=================================================

Nieuwsberichten