Vacature PenningmeesterWij hebben een vacature voor de functie van penningmeester

Wie zijn wij? Een actieve bruisende vereniging die zich bezig houdt met de geschiedenis van Zuid- en Noord-Beveland. We organiseren daarvoor excursies, lezingen en geven driemaal per jaar het blad De Spuije uit. Onze vereniging heeft 550 leden die er aan bijdragen dat wij een zeer solvabele vereniging zijn.

Wie zoeken wij? Iemand met financiële expertise die het een uitdaging vindt zich in te zetten voor onze vereniging als penningmeester. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van onze financiële middelen. Jouw inbreng en expertise in het bestuur is op dit terrein van cruciaal belang. Je bent verantwoordelijk voor de ledenadministratie en natuurlijk kun je ook de jaarstukken opstellen.

Wat bieden wij? Een boeiende vrijwilligersfunctie die naast voldoening ook een goede aanvulling op je cv is. De tijdsbesteding is naar eigen inzicht maar je moet rekening houden met gemiddeld een enkel uurtje per week.

Ben je al nieuwsgierig? Informatie over onze vereniging kun je vinden op onze website www.hkdebevelanden.nl of op onze facebookpagina ‘Heemkundige Kring De Bevelanden’ Ook kun je onze voorzitter Piet Hamelink bellen: 06-22 48 55 70

 

Al zin om te reageren? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt een e-mail sturen naar info@hkdebevelanden.nl